Familien Historie

Han Ole Bull og han Johan Sverdrup –

ka har de tell felles med oss i DO-veien 29???
Jo, han Kolbjørn og han Ole Bull har samme (tipp)oldeforeldra. Han Jens Andersen Bull (f. 1550) og ho Lucia Jensdatter (f. 1567) va Ole Bull (f. 1810) sine 5. tippoldeforeldra, og Kolbjørn sine 11. tippoldeforeldra. Se her før kart!

Når det gjeld han Johan Sverdrup, Norges statsminister mellom 1884-1889 så va han søskenbarnet tell han Christian Sverdrup, gift med ho Johanne Randulf Bull (f. 1820 og søskenbarnet tell han Ole Bull) som hadde nettopp han Jens og ho Lucia som sine 5. tippoldeforeldra. Se her før kart!

Æ, som har vært nokka familielaus i mange år har sannelig gått gjennom litt av en revolusjon de siste uken  🙂

Han Ole Bull - Kolbjørn sin slektning
Han Ole Bull - Kolbjørn sin slektning

 

Han Johan Sverup - Kolbjørn sin slektning
Han Johan Sverup - Kolbjørn sin slektning