Det va en gang et Linux-firma…

LinuXSystemerI 1998 oppretta æ og en kompis på Bardufoss, han Cato Molund Olsen et Linux-firma – LinuxSystemer DA. Det va nok garantert det første firmaet nord før Polarsirkelen som hadde Linux som produkt. Vi va de første i Norge som hadde avtale med Redhat i USA om videresalg av Redhat Linux  vi importerte derfra i flotte boksa.  Vi hadde også distribusjonsavtala med Mandrake Linux og SUSE Linux i Tyskland.

Den tøffaste jobben vi påtok oss va nok å skifte ut Windows-systemet på Hurtigruteekspedisjonen på Finnsnes med Linux. Men, det funka som snus!

Websider hadde vi også, selvfølgelig! Her kan dokker se dem. Koda av mæ, i en terminal uten grafiske verktøy som dere ser under.Screenshot from 2014-10-01 20:40:38 Web’en ble nylig berga fra evig førtapelse fra en kopi bevart på en floppy fra 1999. Noen som huske dem??