California Elena Palo Alto San Francisco USA

På plass i Palo Alto, San Francisco

Palmesus på hotellet

Da va første del av reisa unnagjort. Klokka 21:30 lokal tid va vi endelig på hotellet her i Palo Alto. Palo Alto ligg i den som kalles Silicon Valley, rett i smørøyet mao. Reisa gikk fantastisk bra, ennu vi tilgragte over 18 tima i fly totalt. De to lengste strekkan va Oslo – New York (9 tima) og New York – San Francisco (6 tima). Ho Elena sov mesteparten av siste flytur, men sovna likevel på hotellet og hadde ei god natt.

Nu e frokosten unnagjort og vi e snart klare tell dagens butikkrunde. Ho Elena tar selv en del av bildan med eget kamera.

 

Uteplassen på hotellet etter frokost. Elena skeptisk tell flamman
Elena sitt bilde av hotellet fra baksia
Elena sitt bilde av froksten ho skulla ha - vaffel med amerikansk sirup!