Personverneklæring – norsk

 

Personvernerklæring – Blix Dahle Slektsbase

Du hater å lese juridiske ting, og vi hater å skrive det, men vi må ha en personvernerklæring, særlig siden EU introduserte rettighetene til privatliv og det å kunne glemmes, også kalt GDPR.

Vi er ikke Facebook OK?
Ingen reklame – ingen profilering – ingen salg av detaljer.

Dette er en liten familiehistorieweb som har mer å gjøre med døde enn evende. Vi har imidlertid noen levende i basen, og de vil fortsette å dukke opp. La oss holde det kort:

Denne ikke-kommersielle slektshistorieweb’en inneholder opplysninger om levende personer bosatt i EU. Av personvernhensyn deles ikke detaljer vedr levende mennesker med personer som får tilgang til nettstedet uten å logge inn.

Detaljer om levende mennesker er kun synlige for innloggede brukere. Brukerkontoer opprettes kun til familie og utvidede familiemedlemmer ved søknad til nettstedadministratoren (meg).

Personlig informasjon brukes bare til å opprette en familiehistorie for slektene Blix og Dahle. Detaljer om levende mennesker blir ikke delt med tredjeparter til noe formål, og dette nettstedet utfører ingen markedsføring til enkeltpersoner.

Folk kan be om:

  1. Detaljer om informasjonen om dem, deres barn under 16 år eller for noen de måtte ha fullmakt fra.
  2. De kan også be om fjerning av denne informasjonen, enten delvis eller helt.
  3. Dette gjelder bare for levende mennesker.
  4. Forespørsler skal gjøres til nettstedadministratoren.

Administrator er:

Kolbjørn Blix
Daniel Olaisens vei 29
8480 Andenes
eMail: kolbjorn@blix-dahle.no